René door de jaren heen
René door de jaren heen

René Froger met swingende show in Markant Uden

Kunst en cultuur 660 keer gelezen

UDEN | Na drie jaar keert René Froger in het theaterseizoen 2018/2019 weer terug naar de Nederlandse theaters. Een theatershow van René Froger staat altijd garant voor een avond lang zingen, swingen en genieten van deze rasentertainer. Op woensdagavond 3 oktober laat hij het Udense publiek na lange tijd weer genieten van zijn stem.

Van Engelstalige powerballads en swingende evergreens tot Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere, nieuwe show de revue. Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die hiermee bewijst dat hij niet voor niets al ruim dertig jaar garant staat voor uitverkochte theatertournees en concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes weet hij zijn publiek opnieuw te verrassen.

René Froger
De bekende zanger groeide op in het café van zijn vader in de Amsterdamse wijk de Jordaan. Als jongeman won René een talentenjacht en als prijs mocht hij meedraaien met Ted de Braak en Mini & Maxi. In 1979 nam hij zijn allereerste liedje op, Disco a la carte. Hits als Are You Ready For Loving Me, Just Say Hello en Nobody Else hebben ervoor gezorgd dat hij een van Nederlands grootste zangers is geworden. Inmiddels heeft René Froger al vele albums verkocht en stond hij op de grootste uitverkochte Nederlandse podia.

René Froger is om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 35 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant