De dansworkshop 3x3 (foto: Hans Gerritsen)
De dansworkshop 3x3 (foto: Hans Gerritsen)

Theaterspoor start seizoen: telkens weer een avontuur

Kunst en cultuur 506 keer gelezen

UDEN | Theaterspoor is er weer klaar voor: op 30 september gaat het zeventiende seizoen van start met een selectie van mooie, spannende, gekke, grappige en ontroerende voorstellingen.

Nieuwe voorstellingen komen van Kooman's Poppentheater, Koekla, Unieke Zaken, De Lange Mannen, Bonte Hond, THINK, De Stilte, Ageeth de Haan, Theatergroep Fien, Drum Drum Drum, Tg. Winterberg en Kim van Zeben. Theaterspoor is een serie theater-, muziek- en dansvoorstellingen voor kinderen, hun ouders, verzorgers, opa's en oma's. En voor kinderfeestjes. Het Theaterspoor loopt door Uden, Boekel en Landerd. In totaal een kleine 20 voorstellingen per seizoen, gespeeld door professionele groepen uit het hele land die met veel plezier deze kant op komen. Je zit er lekker dichtbij en na afloop is er meet and greet voor iedereen.

Theaterspoor opent het nieuwe seizoen met een dansworkshop in Uden. Op woensdag 3 oktober verzorgt het Bredase dansgezelschap De Stilte in het Mondriaanhuis een workshop: '3x3'. Het idee is simpel: twee talentvolle makers in dans en muziek maken binnen een strak kader van 3×3 minuten, op een dansvloer van 3×3 meter, samen een voorstelling. Eén danser en één muzikant voeren hem live uit en je zit er met je neus bovenop. Choreograaf Yevgenia Kasatkina en componist Helene Jank tekenen voor de voorstelling in de dansstudio van Kunst&Co. Na de voorstelling gaan de kinderen onder leiding van danser Wictoria Czakon en muzikant Helene Jank zelf aan de slag. Informatie over de voorstellingen, locaties, aanvangstijden, leeftijden en entree prijzen staat op www.theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant