Afbeelding

Herfstveiling bij Hockeyclub Uden

Sport 786 keer gelezen

UDEN | Alweer voor de derde keer vindt de HCU Herfstveiling plaats. Deze keer op zaterdag 6 oktober, in het paviljoen aan de Hockeyweg in Uden. De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan het Masterplan 2020 van HCU: realisatie van een nieuw of gerenoveerd Paviljoen. Daarnaast wil HCU graag verder investeren in het HCU Jeugdplan.

Een groot aantal sponsoren heeft weer mooie kavels beschikbaar gesteld. Het belooft dankzij deze gulle giften dan ook weer een mooie avond te worden onder de bezielende leiding van veilingmeesters Marcel de Laat, Debbie 
Nieme-Pasman en Eva van den Krommenacker. Ook zal Maartje Krekelaar deze avond te gast zijn en een bijzondere kavel presenteren. Vanaf 17.30 uur heet de club je welkom met een drankje en een hapje. De veiling begint om 19.15 uur. In de pauze is er een muzikaal intermezzo verzorgt door eigen Udens talent, Tom de Visser. Om 23.00 uur valt de hamer voor de laatste keer en kunnen de voetjes van de vloer.

Iedereen is welkom. Meer informatie is te vinden op www.hcuden.nl en de Facebookpagina. Aanmelden kan via evenementen@hcuden.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant