Jaap en Dôt voor Jaaps winkel, straks voor één dag Mode Bij Dôt
Jaap en Dôt voor Jaaps winkel, straks voor één dag Mode Bij Dôt

'Wie komt de stenen eens goed mee aan trillen?'

Zakelijk 1.662 keer gelezen

UDEN | Er is werk aan, maar ook vóór de winkel van modezaak Mode Bij Jaap in de St. Janstraat, waar tot midden oktober nog werkzaamheden plaatsvinden. Eigenaar Jaap Verhoof zou Jaap niet zijn als hij hier niet op een ludieke manier op zou inspelen. In het kader van 'Jouw baan, mijn baan' ruilt hij op zaterdag 20 oktober van baan met Dôt Selten, eigenaar van het uitvoerende bedrijf Selten Aannemingsbedrijf.

Terwijl Dôt zijn modische aspiraties zal najagen als eigenaar van Mode bij Dôt, gaat 'Aannemersbedrijf Jaap' de straat op om daar waar nodig de straat te vegen en 'af te trillen'. "Je kunt het beste van een nadeel een voordeel maken", vindt Jaap. "Het uiteindelijke resultaat mag er als het goed is wezen, dus dan kunnen we er nu maar beter wat positiefs mee doen, toch?" Dôt Selten, vaste klant en vriend van Jaap, hoefde geen twee keer na te denken toen hij werd gevraagd een dag van werk te ruilen. "Spannend is het wel", zegt hij. "Ik zal als gastheer vooral iedereen gezellig binnenhalen en hier en daar advies geven. Ik denk wel dat het maar goed is dat ik nog vier vakkundige medewerkers om me heen heb."

Dezelfde zaterdag komt er ook nog een heuse VIP Après-Skihut uit het Oostenrijkse Hinterglemm midden op de afgesloten St. Janstraat te staan. Deze tent biedt plaats aan 100 feestbeesten die kunnen genieten van een compleet verzorgd bourgondisch en muzikaal programma. Via www.ben.bijjaap.com koop je hiervoor voor 59,95 euro een all-in kaartje. Jaap: "Niet alleen klanten, maar iedereen die wil is welkom. Onder meer zangers Henk Dissel en Otto Lagerfett komen langs. Restaurant Zinderend verzorgt een winterbarbecue, ondersteund door een drankarrangement van Wijnhuis Uden én er is een surprise act." Na 23.00 uur is er een afterparty bij Meneer Prinssen. Degenen die na het feestje in Uden willen blijven slapen, kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement bij Hotel Arrows. "Ik ben blij dat we dit onder meer dankzij het enthousiaste meewerken van de gemeente en andere ondernemers uit de St. Janstraat kunnen realiseren. Dus: wie komt de stenen eens goed mee aan trillen?" Otto Lagerfett opent de tent om 17.00 uur. Dôt lacht: "We mogen echt alles zelf bepalen. Jaap heeft besloten een tent neer te zetten, maar ik heb natuurlijk ook een goeie actie bedacht: 2 halen, 3 betalen!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant