Benito van Dijk en Cas Spanjers (foto: Rob van Berkel)
Benito van Dijk en Cas Spanjers (foto: Rob van Berkel)

Feest bij Expert Ben van Dijk gaat nog even door

Zakelijk 1.280 keer gelezen

UDEN | Na een megasuccesvolle eerste week in het korting festival gaat Expert Ben van Dijk nog een week door met het extra blij maken van de consument. Volgens Cas Spanjers is het succes nog groter dan vorig jaar en is duidelijk merkbaar dat de klant weer steeds meer behoefte heeft aan een goed advies.

Ook deze week komen er elke dag productgroepen voorbij waarop 20 procent korting wordt gegeven op bijna alle merken in die groep. Op woensdag bijvoorbeeld ontvangt de consument 20 procent korting op bijna alle stofzuigers en op vrijdag 20 procent korting op inbouwapparatuur. Om het korting festival spectaculair af te ronden ontvangt de consument het komende weekend 20 procent korting op was- en droogmachines. Net als bij tv zijn er verschillende merken welke ook nog cashback acties hebben. Hierdoor loopt het voordeel op tot een ongekende hoogte.

Uiteraard regelt Expert Ben van Dijk de bezorging zelf zodat in goed overleg het juiste bezorgmoment kan worden afgesproken en mocht er ooit een probleem zijn dan heeft Expert Ben van Dijk zijn eigen reparatieservice. Om het Udense publiek maximaal de kans te geven om van dit voordeel te profiteren is Expert Ben van Dijk zondag aanstaande extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant