Sybil, Basil en Manuel
Sybil, Basil en Manuel

Theater tip: Hilarisch dineren met Faulty Towers in Markant

Kunst en cultuur 579 keer gelezen

UDEN | De hilarische dinershow Faulty Towers zit boordevol Britse humor. Laat je bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door werelds beste imitatoren van het illustere trio uit de televisiekomedie 'Fawlty Towers'. Na het gigantische succes op festivals in Melbourne, Adelaide en Edinburgh komt het trio nu naar Nederland, op 4, 5 en 6 april.

Tijdens de show geniet je van de typisch Britse humor onder het genot van een driegangendiner. De actrice die de rol van Sybil vertolkt vertelt: "Op hilarische wijze gaat er van alles mis. Eigenlijk alles behalve het eten. Dat is voortreffelijk.Tijdens de show kruip ik in de huid van Sybil en reageer ik precies zoals zij dat zou doen. De ene keer nog idioter dan de andere. Fans van de tv-serie gaan de karakters van Sybil, Basil en Manuel zeker herkennen. Ook zitten er een aantal scenes uit de serie in de show. Ik vind het fantastisch om zoveel te improviseren. Elke show is anders. Komend theaterseizoen speel ik voor het eerst in Nederland. Ik denk dat de dinershow een succes wordt. En ik hoop veel van het Nederlandse publiek te leren. In elk land waar we optreden merk je kleine cultuurverschillen. In het ene land doet een grap het supergoed en in een ander land wat minder. Gelukkig nooit een probleem want we improviseren er op los."

Informatie
De dinershow is Engelstalig. De dinershow begint om 19.00 uur. Tickets kosten 69 euro (inclusief driegangendiner, exclusief drankjes en exclusief 1,50 euro ticketkosten per ticket) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant