Sjors van der Panne
Sjors van der Panne

Zanger Sjors van der Panne in Theater Nesterlé

Kunst en cultuur 458 keer gelezen

NISTELRODE | Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Aanstaande zaterdag staat hij in Theater Nesterlé in Nistelrode.

Hij ontroerde en overtuigde de jury en zo ongeveer heel televisiekijkend Nederland In 2014 bij de belangrijkste en meest bekeken talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al lang verdiend door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Sjors is authentiek, uniek, overtuigd en overtuigend. Hij bezit een uitzonderlijk stemgeluid en weet met zijn performance het publiek afwisselend te ontroeren, te troosten, blij te maken.

Show
In zijn nieuwe show zingt Sjors zijn eigen repertoire maar ook liederen van zijn grote voorbeelden zoals Ramses Shaffy, Liesbeth List en Frank Boeijen. Liesbeth List zelf is ook te spreken over de zanger: "Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder."

Informatie
De voorstelling begint om 20.15 uur. Een ticket kost 16 euro. Ben je 50 jaar? Laat het theater dan na je reservering via info@nesterle.nl weten dat je aan dat criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van 5 Euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant