De 9-mans formatie Out of Stock
De 9-mans formatie Out of Stock

Terug naar de 70's en 80's met Peelsessie

Kunst en cultuur 764 keer gelezen

ODILIAPEEL | De Peelsessie kondigt met trots de de bands Blush en Out of Stock aan. Deze twee bands tekenen voor een gezellige avond met muziek uit de jaren 70 maar ook uit de jaren 80. Reden genoeg om hier op 6 oktober eens naar toe te gaan en dit mee te beleven.

Dan is het de beurt aan deze twee bands die de aanwezigen zeker de vloer op zullen trekken met hun livemuziek. Coverband Blush speelt hits van The Miami Sound Machine, Michael Jackson en The Bangles die het aanwezige publiek ongetwijfeld meteen mee kan zingen. Blush bestaat uit doorgewinterde muzikanten, opgegroeid met de muziek van de jaren 80: Esmay (zang), Edgar (toetsen), Rene (drums), Jeroen (bas), en Serge (gitaar). Dus trek je 80's outfit aan voor een 'trip down memory lane' met Blush.

Out of Stock
De 9-mans formatie Out of Stock speelt al sinds 2014 met elkaar samen. Ze maken met name muziek uit de jaren 70 en 80 en dan natuurlijk de topnummers uit die tijd. Samen met een blazerssectie zetten ze een mooi geluid neer met de andere instrumenten en frontvrouw Wendy. Ze brengen de hele zaal op hol met topnummers uit vervlogen jaren. Ook deze band mag je niet missen op de Peelsessie.

Informatie
Liefhebbers van Golden Oldies Livemuziek zijn vanaf 20:30 uur welkom in de zaal van Camping BoekelsVen aan de Peelstraat 28 in Boekel. Laagdrempelig en de beste muziek uit vervlogen jaren voor jong en oud. De entree blijft geheel gratis. Consumptiemunten kosten 1,80 euro. Alle maanden van 2018 zijn volgeboekt met bands en ook voor het jaar 2019 gaat binnenkort online alle informatie over de nieuwe bands verschijnen die dat jaar zullen optreden. Op de site kun je dit allemaal bekijken. Ook kun je je daar gratis inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via info@peelsessie.nl. Kijk hiervoor en meer informatie op de website www.peelsessie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant