Nieuwsgierige kinderen kunnen meedoen aan Columbus
Nieuwsgierige kinderen kunnen meedoen aan Columbus

Workshop 'Hoe word ik professioneel gamer?' in de bieb

Kunst en cultuur 423 keer gelezen

UDEN | Bibliotheken Uden, Oss, Veghel en Volksuniversiteit Oss slaan de handen ineen voor Columbus. Het gaat hierbij om een serie workshops en cursussen over de meest uiteenlopende onderwerpen voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

De workshops en cursussen vinden plaats bij de bibliotheken Oss, Uden en Veghel. Onderwerpen zijn Engels, Professioneel Gamen, Tijdreizen, Stralend jezelf zijn, Rubik's Cube, Spaans, Frans op vakantie, Archeologie, CSI spoorzoeken, Dirigeren van een orkest, Hoe leren leuk wordt en Spaans. De workshops en cursussen worden gegeven door professionals uit deze vakgebieden. Alle nieuwsgierige kinderen tussen de 9 en 12 jaar kunnen meedoen. Dat voor de naam Columbus is gekozen, is natuurlijk niet voor niets. Columbus was in 1492 de eerste Europeaan die Midden-Amerika aandeed. Hij had bedacht dat de aarde niet plat was, maar rond. Zonder zijn nieuwsgierigheid had het veel langer geduurd voordat iemand op het idee kwam om de Atlantische Oceaan over te steken. Wie nieuwsgierig is, kan veel bereiken.

De eerste workshop in Uden, 'Hoe word ik professioneel gamer?' met Koen Schobbers is op vrijdag 26 oktober en de eerste cursusreeks begint met Engels op donderdag 25 oktober. Voor inschrijving en informatie over het programma, precieze data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl  en www.nobb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant