Afbeelding

BoekStart viert 10-jarig bestaan en laat Boekelaren dit mee vieren

Kunst en cultuur 475 keer gelezen

BOEKEL | BoekStart voor baby's bestaat eind 2018 10 jaar. Ouders van baby's ontvangen daarom vanuit de gemeente Boekel een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, een koffertje met daarin twee leuke babyboekjes, op te halen.

Voor één baby in de gemeente Boekel is er vanwege het jubileumjaar een extra verrassing. In één BoekStartkoffertje is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. Ouders die met hun waardebon het BoekStartkoffertje vóór eind december 2018 ophalen tijdens het inloopuurtje in de Bibliotheek maken kans op deze Gouden Wikkel. De gelukkige met de Gouden Wikkel ontvangt een BoekStartverrassingspakket. Het inloopuurtje in Bibliotheek Boekel is elke dinsdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur.

BoekStart
Een decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant