Afbeelding
Foto: Oof Verschuren, Studio Room

Powervrouwen met Guilty Pleasures naar Markant Uden

Kunst en cultuur 468 keer gelezen

UDEN | De Powervrouwen komen naar Uden met hun nieuwe show Guilty Pleasures. Meezingen met nummers van de Backstreet Boys of Nessun Dorma en doldwaze acts als rolschaatsen en hoelahoepen maken deze avond tot hét ultieme vriendinnen uitje! Het eindigt met het Grote Foute Feest op het podium, dat waarschijnlijk nog lang door zal gaan in de Foyer van Markant Uden.

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, Spice Girls, kattenfilmpjes, huilen om de WNF reclames... vul maar in. Guilty Pleasures: iedereen heeft ze, en ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker. En wat is er leuker dan een avond vol Guilty Pleasures in het theater? De Powervrouwen in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag) én een gloednieuwe cast met onder anderen operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Heerenveen, met de ultrablauwe ogen. 
 
Guilty Pleasures is op dinsdag 16 oktober om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 26 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant