Afbeelding

Nieuwbouw Odiliapeel groeit verder: start verkoop laatste fase Spechtenlaan

Wonen 1.440 keer gelezen

ODILIAPEEL | De uitgifte van de laatste tien bouwkavels van het nieuwbouwproject Spechtenlaan in Odiliapeel start op 1 november. De kavels liggen in het noordoosten van de nieuwbouwwijk. De verkoop gaat via inschrijving en verloting.

Wethouder Maarten Prinssen: "Er is veel belangstelling voor dit nieuwbouwproject. De kavels in de gedeelten die we eerder uitgaven, zijn bijna allemaal verkocht. Daardoor kunnen we nu ook al de kavels in de noordelijke vlek gaan uitgeven. Gelukkig maar, want de vraag neemt nog steeds toe. Om toch iedereen een gelijke kans te geven, hebben we besloten om de uitgifte te organiseren via inschrijving en verloting. Als er meer gegadigden zijn voor eenzelfde kavel, zullen we deze gaan verloten. Dat lijkt ons het meest eerlijk."

Inschrijfprocedure
Belangstellenden kunnen zich vanaf 1 november 2018 via de Kavelwinkel van de gemeente Uden inschrijven voor een kavel. Daar kunnen ze ook terecht voor meer informatie over de kavelindeling van het gebied en de soort bebouwing. De inschrijftermijn voor de nieuwe kavels in het plan Spechtenlaan sluit op 30 november 2018. Kavels waarvoor slechts één inschrijver is, worden direct toegewezen. De overige kavels zullen onder toezicht van een notaris worden verloot.

Laatste woningen 2e fase
Het plan Spechtenlaan bestaat uit verschillende wijkgedeelten (vlekken). Begin 2018 zijn al zeventien bouwkavels in de zuidelijke vlek verkocht. Daarom start de gemeente nu met de verkoop van de tien bouwkavels in de noordelijke vlek. Het gaat om kavels voor zowel twee-onder-één kapwoningen als vrijstaande woningen. Ook gaat Area in dit gedeelte van de wijk een zestal huurwoningen realiseren. Het nieuwbouwplan grenst aan een prachtig bosgebied en ligt op loop-/fietsafstand van het dorpscentrum van Odiliapeel.

Meer informatie
Meer informatie over het nieuwbouwproject Spechtenlaan is te verkrijgen via de Kavelwinkel van gemeente Uden, (0413) 28 14 44, kavel@uden.nl of www.woneninuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant