Afbeelding
Foto: Ron Rutten

Bouke & ElvisMatters nemen je mee naar 1968

Kunst en cultuur 606 keer gelezen

UDEN | Afgelopen mei liet Bouke met zijn ElvisMatters band het publiek al uit zijn dak gaan op een bijzondere avond, waarbij het publiek niet alleen kon genieten van de hits van Elvis maar ook zijn laatste liefde Ginder Alden ontmoette. Voor al die liefhebbers komen Bouke en de ElvisMatters band op zaterdagavond 27 oktober terug naar Uden. Ze nemen het publiek op deze avond mee naar 1968, naar Elvis' Comeback Special.
 
Het is 1968. Elvis Presley heeft jaren niet op het podium gestaan, heeft tot zijn grote ongenoegen in tientallen (vreselijke) films gespeeld. En nu krijgt hij de kans om zijn eigen tv-special op te nemen. En dat doet hij. En hoe. In een heuse 'MTV Unplugged avant-la-lettre' speelt hij de voegen uit de muren. Sterk bij stem, enorm lekker in zijn vel en met een dosis humor en charisma waar je U (ja, met een hoofdletter) tegen zegt. Elvis was terug. Deze show werd de Comeback Special genoemd. En dit jaar is het 50 jaar geleden dat deze werd opgenomen en uitgezonden. En om dat te vieren, brengen Bouke en ElvisMatters alle songs die Elvis zong tijdens zijn bejubelde comeback, in een avond om in te lijsten.

Bouke
Zanger Bouke Scholten is er niet zomaar een. Een gouden stem, een krachtige performance en een podiumaanwezigheid van heb ik jou daar. Dit alles bracht hem al tot 2x toe naar Graceland, het landgoed van Elvis Presley. Vorig jaar nog trad hij daar op – op uitnodiging van Elvis Presley Enterprise – tijdens de herdenking van de 40e sterfdag 'The King'.

Informatie
De voorstelling begint om 20:30 uur in de Evenementenzaal van Markant Uden. Tickets kosten 30 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant