Het koor zingt liedjes die het publiek zeker kent en mee kan zingen
Het koor zingt liedjes die het publiek zeker kent en mee kan zingen

Meezingmiddag met Udens koor Koor Zonder Noten

Kunst en cultuur 1.214 keer gelezen

UDEN | Het Udense gezelligheidskoor Koor Zonder Noten (KZN), dat onder meer het inmiddels internationaal bekende Festival van het Nederlandse Lied organiseert in het centrum van Uden, heeft wederom een gezellige muzikale middag op het evenementenlijstje toegevoegd. In samenwerking met Stichting Eigen Herd wordt op zondagmiddag 4 november een meezingmiddag georganiseerd.

Het speciale eraan is dat de organisatie het evenement evenals eerder genoemde festival laagdrempelig heeft opgezet. De toegang is die middag namelijk gratis. Om een en ander financieel rond te krijgen organiseert het koor er een loterij bij met vele prijzen. De zaal is geopend vanaf 13:00. De middag begint om 13:30.

Geleid door dirigente Anne Marie van de Laar staat een optreden van Koor Zonder Noten altijd garant voor een gezellig muzikaal samenzijn waarbij zowel de bekende meezingers als recente Nederlandstalige nummers de revue zullen passeren. Tijdens recente optredens zijn de recensies vanuit het publiek alsmede organiserende partijen immer enthousiast, meedoen dus allemaal. Ook het Udense mannenkoor HaveNloos dat wekelijks repeteert in Eigen Herd zal de bezoekers op hun eigen wijze inzage geven in het zeemansleven van weleer. Onder leiding van dirigent Nico Broers vertolkt dit mannenkoor zeemansliederen en diverse 'shanty's', en neemt het publiek als het ware mee in een reis rond de wereld. Daarbij wordt het soms wel harde, maar ook zeker romantische leven aan boord van vroegere schepen muzikaal belicht en geeft u inzage in het zeemansleven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant