Afbeelding

Markant in vuur en vlam door de mannen van Thunder From Down Under

Kunst en cultuur 1.568 keer gelezen

UDEN | De aantrekkelijke mannen van Thunder From Down Under zijn op dinsdag 30 oktober terug in Markant Uden. Vorig jaar traden ze al op in de Evenementenzaal maar dit jaar kunnen de dames weer zittend genieten van al het mannelijk schoon in de Theaterzaal.

Na San Francisco, Los Angeles en Las Vegas zetten de breed gespierde dansers van Australia's Thunder From Down Under nu ook het koude Nederland in vuur en vlam. Met hun 'Desert Dreams Tour' brengen ze een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke show die elke vrouw gezien en beleefd moet hebben. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en de gespierde torso's maken de stoutste fantasieën werkelijkheid. En hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. 
 
Thunder From Down Under
Sinds de oprichting hebben wereldwijd meer dan 7 miljoen mensen de entertainers van Australia's Thunder From Down Under zien optreden. Naast hun theatershows zijn ze op tv al meerdere malen special guest geweest bij onder andere The Tyra Banks Show, Project Runway en de tv-serie Drop Dead Diva. Enkele jaren geleden zijn de heren onderscheiden met de titels 'Best Adult Attraction' en 'Best Male Revue show'. Thunder From Down Under is de ultieme 'Girls Night Out' met all-male dansrevue van hoog niveau.

Informatie
Australia's Thunder From Down Under is op dinsdag 30 oktober om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant. Tickets kosten 35 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant