Rhode. (Foto: Max Vervoort)
Rhode. (Foto: Max Vervoort) Foto: Picasa

1C: HVCH baalt van gelijkspel, Rhode zeer teleurgesteld

Voetbal 505 keer gelezen

Wat was HVCH vandaag dicht bij de eerste overwinning van het seizoen. Op bezoek bij FC Tilburg bleef het team van trainer Maarten van Vugt echter steken op 1-1. Rhode verloor in dezelfde eerste klasse C met 0-1 van Nemelaer.

Volgens Van Vugt had er maar één ploeg recht op een overwinning. "We hebben 7 100% kansen gehad, FC Tilburg was maar 2 keer gevaarlijk. Van de binnenkant van de paal, de onderkant van de lat tot twee ballen die van de lijn zijn gehaald. Echt zuur." De goal die HVCH wel maakte, kwam op naam van Robin Knapp. Ruim een kwartier voor het einde bepaalde hij de stand op 1-1. Het verschil met onder andere FC Tilburg blijft vier punten.

Rhode - Nemelaer 0-1
Rhode bleef thuis tegen Nemelaer met lege handen achter. En dat terwijl de thuisploeg van mening was dat het het meest recht had op drie punten. Kansen kreeg het elftal van trainer Theo van Lieshout zeker, maar gescoord werd er niet. Ook niet toen Nemelaer met tien man verder moest na de tweede gele kaart van Giel van de Ven. Vier minuten later kopte Martijn van Boerdonk nog wel op de paal. In de slotfase was het Bart van Esch die zich kroonde tot matchwinner. Van Lieshout: "Een puntje zat er zeker wel in. In de eerste helft verliep het duel gelijkwaardig, maar de tweede helft was duidelijk voor ons. We benutten de kansen niet en uiteindelijk verliezen we de wedstrijd."