Wedstrijdverslag Helios 72 dames 1 - Someren

Sport 216 keer gelezen

UDEN | Voor dames 1 van Helios '72 stond de thuiswedstrijd tegen Someren dames 1 op het programma. Someren is altijd een sterke tegenstander, dus ook zondag stonden de Udense dames klaar om volop de strijd aan te kunnen gaan.

De wedstrijd begon sterk van beide kanten, waardoor het eerste kwartier de strijd gelijk opging 7-7.Vooral Suzanne van oort viel in de eerste helft op met maar liefst 5 doelpunten vanuit de hoek. Soms met een lob, dan weer strak geschoten. Langzamerhand kreeg de Udense defensie echter steeds meer moeite met de sterke afstandsschutters van Someren. Ruststand 10-13. In de tweede helft begon Helios weliswaar vol goede moed, maar men miste helaas veel te veel opgelegde kansen. Iets waarmee Someren duidelijk minder moeite mee had. Someren liep uit naar een 12-19 tussenstand. Ofschoon Michelle Henzen en Sien Hommeles elkaar regelmatig wisten te vinden, was het toch niet genoeg om dichterbij te komen. Someren was vandaag gewoon te sterk. Deze 19-29 nederlaag was de eerste van het nog prille seizoen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Bouwcenter HVW om 14.45 uur op het programma.

Doelpunten: - Michelle Henzen 7 - Sien Hommeles  5-Suzanne van Oort  5 -Floor Smits 2