Er wordt al flink gerepeteerd
Er wordt al flink gerepeteerd Foto: Ad van de Graaf

Udense Top 2000 Live: een avond met heel veel liedjes, een special guest én afterparty

Kunst en cultuur 989 keer gelezen

UDEN | Na een geslaagde eerste editie in 2016 staat Udens Big Band ook dit jaar weer op de planken van Theater Markant met 'de Udense Top 2000 live'. Op zaterdag 22 december zingen verschillende zangers en zangeressen uit de regio allerlei liedjes uit de fameuze hitlijst.

Bandleider van Udens Big Band William Kroot besteedde afgelopen zomer vele uren aan het schrijven van de arrangementen voor de nummers die gebracht gaan worden en begeleidt nu de artiesten. Onder anderen Marleen van de Snepscheut, Peter van de Greef, Lisa van de Ven en Chantal Bello laten een aantal nummers horen. Ook de drie zangeressen van Udens Big Band, Ans, Maria en Annemarie en zanger Ron nemen wat nummers op zich. Als klap op de vuurpijl komt er ook een special guest langs. Waar George Baker in 2016 nog de boel op stelten zette, brengt dit jaar zangeres Belle Perez een aantal liedjes ten gehore. Coverband Barracuda, met daarin zangeres Lisa van de Ven, zorgt voor een 'vette afterparty' na afloop.

Informatie
Kaarten kosten 12,50 euro en zijn via de website van Theater Markant te bestellen (www.markantuden.nl), telefonisch via 0413 25 61 10 of aan de kassa van het theater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant