Afbeelding

Zondagse Muziek in Theater Nesterlé

Kunst en cultuur 521 keer gelezen

NISTELRODE | De eerste Zondagse Muziek in Theater Nesterlé van dit seizoen vindt aanstaande zondag plaats. APM Bigband uit Rosmalen treedt daar op.

APM Bigband is een hecht gezelschap bestaande uit 24 muzikanten, met daarbij een zanger en een zangeres. Al meer dan 25 jaar verzorgt het orkest met veel plezier optredens en feesten in de regio en inmiddels ook ver daarbuiten. De link met Nistelrode is simpel gelegd, met zanger Carli Bongers welke destijds nog in De Rauw Hei opgroeide en nu al meer dan 20 jaar één van de leadvocalisten is. Hij zet samen met zangeres Monique van Sambeek uit Veghel en het orkest zijn beste muzikale beentje voor. De APM Bigband staat garant voor een swingend feestje met nummers van onder anderen Caro Emerald, Santana, Herman Brood, Lionel Richie, Simon & Garfunkel en vele anderen. Repertoire met niet alleen latin- / funky nummers en bekende James Bond nummers, ook kan men het publiek steeds ontroeren met easy listening (You've got a Friend) of Nederlandstalig repertoire.

MWG
Het tweede gezelschap wat deze middag het podium betreedt, is een gelegenheidsband van drie muzikanten. Zij spelen vaak in diverse combinaties in het theater, bands, koor of als straatmuzikant. Tijdens deze Zondagse Muziek treden zij op onder de naam MWG, dat staat voor 'met wederzijds goedvinden'.

Zondagse Muziek
Tijdens 'Zondagse Muziek' biedt Nesterlé een podium aan lokale en regionale artiesten, van jongerenbands tot aan klassieke ensembles. Tussen 15.00 en 17.00 uur worden liefhebbers getrakteerd op bijzondere live muziek, waarbij men vrij in-en uit kan lopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant