Stichting Udense Kunstenaars opent op zaterdag 10 november nieuw 'KUNSTHUIS 3'

Kunst en cultuur 422 keer gelezen

UDEN | De leden van de Stichting Udense Kunstenaars (STUK) openen op zaterdag 10 november hun nieuwe onderkomen 'KUNSTHUIS 3' aan het Mondriaanplein 22A in Uden. Deze feestelijke opening wordt officieel door de Udense burgemeester Henk Hellegers verricht.

De kunstenaars willen en hopen dat het KUNSTHUIS 3 ervoor gaat zorgen om samen met de andere culturele instellingen in Uden zoals Kunst&CO, Het Kunstation, de Kinderkunstclub en het Museum voor Religieuze Kunst Uden nóg sprankelender, kleurrijker te maken en vooral vele inwoners te leren genieten van kunst in het algemeen. Kleur, vorm en klank verrijken en leren mensen anders kijken, huilen én zichzelf de lach gunnen.

Feestelijke opening
Tijdens de opening zal de burgemeester verrast worden met een STUK(je) taart, speciaal voor hem persoonlijk ontworpen. Frans Geenen zal zich uitleven om er iets fraais van te bakken. Tijdens de opening vult Carmen van Zutphen met harp de nieuwe ruimte met fraaie klanken. De openingstijden van KUNSTHUIS 3. Woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Alle koopzondagen van 14.00 tot 17.00 uur.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant