Yoeri Vissers voorlopig geen voetbal voor de nummer tien van Erp
Yoeri Vissers voorlopig geen voetbal voor de nummer tien van Erp Foto Peter Kuijpers

Yoeri Vissers zet blik op volgend seizoen

Voetbal 482 keer gelezen

ERP – Het overkomt je. In dit geval Yoeri Vissers die een paar weken geleden tegen een kruisbandscheuring opliep. Althans dat is de prognose. Een MRI scan moet binnenkort uitsluitsel geven, de testen vooraf doen het ergste vermoeden.

Door: Peter Kuijpers

 Als we hem bellen zijn op de achtergrond de twee dochters duidelijk hoorbaar en proberen pa te overstemmen. "De oudste van twee begint wat te praten dat is wel leuk." weet Yoeri Vissers te melden. Tegenslag is het veel gebruikte woord de laatste weken in Erp. Vissers: "Dat zeker ik hoop dat mijn therapeut erlangs zit, maar hij vermoedt na diverse testen een gescheurde voorste kruisband. Hij zei bovendien dat het vocht en bloed in mijn knie geen goed teken was. Je ligt er gewoon een jaar uit mits geen complicaties." Het werk, veel belangrijker dan voetbal, is ook moeilijk. "Nee, dat lukt niet ik ben metselaar, dat zal niet meevallen. Donderdag krijg ik uitslag van de MRI en kunnen we het behandelplan opgaan stellen."

Talenten
Vissers werkt als ZZP'er voor zichzelf, maar is gelukkig verzekert. Vissers vervolgt: "Mijn maatje staat er nu alleen voor. We hebben een flink stuk werk aangenomen en voor mij is het lastig in deze omstandigheden de troffel ter hand te nemen. Dat gaat niet lukken." Erp blijft niets gespaard als het om blessures gaat waar ook Toon Barten voorlopig niet inzetbaar is. Koen van Deurzen zal komende weken wel weer instromen bij het team van trainer Jurgen van  Wanrooij. De voorbereiding startte prima in Erp met de terugkomst van Vissers en Emiel van der Sanden. "De wedstrijden die wij speelden met Erp waren goed en hoopgevend. Echter daar is de laatste weken niet veel meer van terug te zien. Zondag thuis tegen Venhorst hebben we weinig laten zien en amper een kans gecreëerd. Dat moet beter al had Venhorst het goed staan. Winnen we van Sparta'18 dan kan ons de periodetitel al bijna niet meer ontgaan. Helaas het mocht niet zo zijn. Er zitten overigens wel een paar talenten aan te komen hier bij Erp. Die vielen zondag in, ik verwacht daar veel van."



Koen van Deurzen keert weer terug in de basiself van Erp (Foto Peter Kuijpers)

Herstel
Donderdag krijgt Erp bezoek van van eersteklasser TOP voor de beker. De Ossenaren zijn samen met Juliana'31 koploper. Volgende week, als de competitie weer wordt hervat, gaat de reis naar Emplina en valt de beslissing van periode-1.Erp,Heeswijk en Helvoirt liggen op koers voor deze periode. Hopelijk voor Yoeri heeft hij dan de uitslag binnen en kan een plan van aanpak worden gemaakt. Eerst de operatie, dan fysiotherapie en oefeningen. In de laatste fase de hersteltherapie die ook bij Erp op het veld kan plaatsvinden met begeleiding uiteraard. "Ik heb me er al in berust dat ik een jaar niet voetbal. Het is niet anders. We gaan eerste maar eens aan het herstel werken." ,besluit Vissers tot slot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant