Isabelle Beernaert
Isabelle Beernaert Foto: Manon Beernaert

Choreografieën van Isabelle Beernaert in Le Temps Perdu

Kunst en cultuur 421 keer gelezen

UDEN | Isabelle Beernaert keert terug naar Markant Uden met haar nieuwe dansvoorstelling Le Temps Perdu. Op donderdagavond 15 november komt Isabelle naar Markant Uden met een show vol etnische en geürbaniseerde danstechnieken. Een voorstelling over het omarmen van de vier seizoenen. De ijzige kou en zware storm maken dat de stralende zon gewaardeerd kan worden.

In Le Temps Perdu laat Isabelle met vier koppels, die de vier seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende, zien. Pure, ogenschijnlijk alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om de genuanceerde schoonheid te zoeken. Met het oplopen van de leeftijd, het verstrijken van de seizoenen, worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn. Isabelle Beernaert is een van de meest bekende danseressen en choreografen van Nederland en België. Het publiek kent haar van haar rol in televisieprogramma's als So You Think You Can Dance waarin zij andere dansers en danseressen begeleid en als winnares van The Ultimate Dance Battle. In haar balletschool in Antwerpen geeft Isabelle les in klassieke en technische dans. Ze werkt al jaren samen met internationale choreografen en kan met recht een van de beste choreografen van dit moment genoemd worden.

De voorstelling begint om 20:15 uur in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 30 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant