Afbeelding

'De hele avond Slayer schreeuwen'

Kunst en cultuur 622 keer gelezen

UDEN | Slayer staat aankomende donderdag in de IJsselhallen in Zwolle. Kaarten voor dit concert waren binnen no-time uitverkocht en speciaal voor de mensen die daardoor gefrustreerd zijn, organiseert De Pul het evenement 'De hele avond Slayer schreeuwen'. 

De Pul zag online veel frustraties van concertgangers, die voor de afscheidsshow van Slayer achter het net visten bij het bestellen van kaarten. Als reactie maakte De Pul een Facebook-evenement aan 'De hele avond Slayer schreeuwen', dat binnen no-time werd opgepikt door de fans van Amerikaanse metalband. Binnen no-time waren zo'n 4000 mensen geïnteresseerd in het evenement. De Pul besloot aan de slag te gaan om een onvergetelijke avond in elkaar te zetten. Naast Slayer schreeuwen, waarbij een decibelmeter meet, wie het hardst kan schreeuwen, is er live muziek van tributeband The Covernant, wordt er live verbinding gemaakt met de IJsselhallen en wordt er een indoor sleebaan (slayerbaan) gemaakt, compleet met nepsneeuw.

Informatie
Het evenement in De Pul begint om 21.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. Entree bedraagt 2,50 euro, inclusief servicekosten en biertje bij binnenkomst. Kaarten voor shows in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant