Afbeelding
Foto: Katie Bennett

Theaterpubliek bepaalt zelf de toegangsprijs bij voorstelling in Markant

Kunst en cultuur 469 keer gelezen

UDEN | Bij de voorstelling Driftwood aanstaande zaterdag bepalen de gasten van Markant Uden na afloop van de voorstelling zelf hoeveel zij de voorstelling waard vinden en wat zij ervoor willen betalen. Markant Uden wil graag een breed publiek laten kennis maken met deze bijzondere voorstelling vol met acrobatiek en dans en komt daarom met deze bijzondere actie.

Markant is van mening dat de internationale voorstelling Driftwood van Casus Circus een groot publiek verdient. Deze actie zorgt voor een win-win situatie. Het publiek geniet van een mooie voorstelling voor een eerlijke prijs en het geeft Markant inzicht in wat het publiek de voorstelling waard vindt.

Over de voorstelling
We worden in het leven gevormd door de mensen die we onderweg tegenkomen. De verhalen die ontstaan door geliefden, vijanden en volslagen vreemden wijzen ons de weg en bepalen wie wij als persoon uiteindelijk worden. Middels acrobatische dans vertellen de dansers hun drang naar menselijk contact en hoe dit een houvast geeft om te overleven.

Informatie
Driftwood van Casus Circus is op zaterdag 1 december om 19:30 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. Het publiek mag voor deze show zelf de entreeprijs bepalen. Het bedrag deponeert de gast na afloop van de show in de daarvoor bestemde bus. De gast bepaalt dus zelf wat hij de show waard vindt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant