Onder meer The Dirty Daddies en WC Experience staan op het programma (foto: Ben Houdijk)
Onder meer The Dirty Daddies en WC Experience staan op het programma (foto: Ben Houdijk)

Feesten met band BZB 'op kosten van de Belastingdienst'

Kunst en cultuur 1.742 keer gelezen

VOLKEL | De tweede editie van het Alle Remmen Los festival vindt op 29 en 30 mei 2019 plaats. Het event waarop de heren van BZB hun 'verjaardag' vieren. De mannen pakken nu al uit met een actie voor zowel feestgangers die al een kaartje scoorden als de slimmeriken die dat vanaf nu heel snel gaan regelen. Zij maken namelijk kans om al op vrijdag 22 december in de Volkelse Plock Alle Remmen Los te gooien met een gratis concert van BZB voor een beperkt aantal bezoekers.

De credits voor het hele gebeuren moet in deze richting Belastingdienst. Leuker kunnen ze het niet maken en daarom verhogen zij per 1 januari 2019 het btw-tarief op tickets van 6 procent naar 9 procent. Om niet de kas van de die blauwe enveloppendienst te spekken, maar die 3 procent beter te besteden, maakt iedereen die of nu al een ticket heeft voor Alle Remmen Los of er snel een gaat kopen, kans om uitgenodigd te worden voor een gratis concert van BZB met slechts 100 gelukkigen op zaterdag 22 december vanaf 20.30 uur in de Volkselse Plock. De actie loopt tot dinsdag 4 december 23.59 uur. Woensdag 5 december maakt BZB-Sinterklaas om 17.00 uur de winnaars bekend. Zij zijn met vijf personen welkom op het vroege verjaardagsfeestje.

In Loosbroek verrees verleden jaar een compleet festival- en kampeerterrein en het was enkele dagen gas erop tijdens het Alle Remmen Los Festival. BZB vierde daarmee hun 25-jarige jubileum met vele collega muzikanten en het publiek. Kijk voor kaartjes en alle verdere informatie: www.alleremmenlosfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant