De fles Petruswijn
De fles Petruswijn

Succesvolle actie Petruswijn wordt opnieuw verlengd

Algemeen 421 keer gelezen

UDEN | Stichting Vrienden van de Petrus organiseerde tijdens de vorige jaarwisseling een fotowedstrijd om een fraai etiket te verkrijgen voor de verkoop van flessen rode wijn. Door het grote succes van deze actie en de doorlopende vraag naar deze wijn wordt de actie herhaald.

Voor vrienden is er een kleine partij gereserveerd, die wordt verkocht in het Pastoraal Centrum, alle werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. De rode wijn is ook verkrijgbaar bij het Wijnhuis Uden. Per verkochte fles gaat er 1 euro naar de kas van de Stichting Vrienden van de Petrus. Een mooie wijn om zelf te drinken of om cadeau te doen, een origineel Udens geschenk.

In de skyline van Uden staat sinds 1890 de monumentale St. Petrus kerk. Dit schitterende bouwwerk, een religieus en cultureel erfgoed, is daarin een markante verschijning waardoor men Uden niet ongezien passeert. Dit bijzondere gebouw, ontworpen door C. Weber, is één van de mooiste koepelkerken van Nederland en verweven met de geschiedenis van Uden. Om dit gebouw in stand te houden voor het nageslacht is de Stichting Vrienden van de Petrus in het leven geroepen, die geld inzamelt voor speciale restauratieprojecten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant