Afbeelding

Vereniging, school of stichting gezocht voor papierinzameling

Algemeen 1.122 keer gelezen

UDEN | De inzameling van oud papier en karton gebeurt in Uden door papierrecycler Van Munster, met hulp van vrijwilligers van diverse scholen, verenigingen en stichtingen. Een van de drie scholen die het papier in Uden-Zuid inzamelt, stopt hiermee per februari 2019. De gemeente zoekt daarom een vereniging, school of stichting die dit plekje wil overnemen. Voor het inzamelen ontvangt deze organisatie een vergoeding. 

De inzameling is elke tweede zaterdag van de maand, start om 13.00 uur en duurt maximaal 4 uur. Voor elke papierinzameling zijn minimaal 2 personen nodig die meelopen met de wagen, en zorgen dat de papiercontainers worden geleegd. Een keer per kwartaal bent u tevens aan de beurt om de papierinzameling in Uden-Zuid te coördineren. Dit houdt in dat u aanspreekpunt bent voor de vrijwilligers en inzamelaars van alle wagens (vier).

Interesse?
Heb je interesse in een extra inkomstenbron voor uw vereniging, school of stichting, en heb je enthousiaste vrijwilligers die willen aanpakken? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar afvalscheiden@uden.nl. Bij meerdere aanmeldingen zal er geloot worden. Diegenen die uitgeloot worden, kan de gemeente, naar wens, op een wachtlijst plaatsen. Voor meer informatie bel je met Patricia van Os, via 0413 28 13 16 of mailen naar afvalscheiden@uden.nl.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant