Afbeelding

Bloemschikdemonstratie in kerstsfeer met Groei en Bloei

Algemeen 814 keer gelezen

BOEKEL | De jaarlijkse bloemschikdemonstratie van Groei en Bloei Uden met als thema Kerst wordt dit jaar gegeven door Maria Hoevenaars en Lotte van den Bosch, op maandag 10 december.

Maria en Lotte zijn twee ervaren bloemstylisten die al jaren aan de weg timmeren. De bloemschikdemonstratie vindt plaats in Nia Domo in Boekel. De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree voor niet leden is 5 euro, inclusief koffie of thee. Leden hebben gratis toegang.

Zowel Lotte als Maria geven al diverse jaren workshops, en zij laten op deze avond de laatste trends zien op gebied van bloemstyling. Ook bij Groei en Bloei Uden geven ze tijdens de bloemschikavonden al langere tijd advies tijdens het bloemschikken. De tien bloemcreaties die zij gaan maken zijn gericht op Kerstmis en worden gemaakt met veelal natuurlijk materiaal. Het uitgangspunt is dat de bloemschikliefhebbers inspiratie en de nodige technieken op kunnen doen. De werkzaamheden worden gefilmd en op grote schermen geprojecteerd zodat alles duidelijk te bekijken is. Zoals gebruikelijk zullen na afloop de gemaakte creaties worden verloot. Kijk voor meer informatie op www.uden.groei.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant