Blauw Geel'38/Jumbo moest winst aan een beter Quick laten
Blauw Geel'38/Jumbo moest winst aan een beter Quick laten Foto: Gerard Beekmans

Blauw Geel'38/Jumbo verliest wederom bij Quick

Voetbal 383 keer gelezen

DEN HAAG – Het wil Blauw Geel'38 maar niet lukken om bij Quick te winnen. Ook vanmiddag gingen de Veghelaren met 3-1 de bietenbrug op. Vooral in de tweede helft met een 2-1 stand waren de Hagenaars de betere.

Quick blijft voor Blauw Geel'38 de luis in de pels. Vanmiddag in Den Haag werd er met 3-1 verloren en dat was niet eens onverdiend voor de thuisclub. Voor rust hielden de teams elkaar aardig in evenwicht. Niels van Casteren wijzigde zijn team niet in vergelijk met vorige week toen er 0-0 werd gespeeld in Tiel tegen TEC met dus Joey Hellstern in de basis. De wedstrijd had voor rust een levendig verloop waar Quick op 1-0 kwam na een fraaie combinatie door het centrum. Blauw Geel'38 kwam in de 25e minuut gelijk. Een hoge voorzet op Danny Verbakel belandde weer bij Hellstern maar raakte de doelman. Sander Egmond was het slimst in de rebound en bracht zijn team naast Quick. Nog in de euforie van de gelijkmaker was het Quick dat door een kopbal op de lat, maar in de rebound raak schoot en met voorsprong kon gaan rusten.

Afstand
Na rust werd Quick sterker. Mustafa Guler en Hidde van Dijk proberen het nog via afstand, maar de schoten gingen naast of over. Na een uur voetballen viel de beslissing middels een makkelijk gegeven pingel 3-1. Over en uit Quick won en dat was niet eens onverdiend. Volgende week speelt Blauw Geel'38 thuis tegen O.S.S.'20 op zaterdag.

Blauw Geel'38: Brahim Zaari, Edwin Huibers (64.Koen van der Zanden), Desley Schilders, Tim Rerimassie, Sjaak Egmond, Mark Dobbelsteen, Mustafa Guller, Hidde van Dijk (87. Jean-Claude van Aanholt), Sander Egmond, Danny Verbakel, Joey Hellstern (71. Yevghenny Marceli)