De Rondweg, vanaf deze kruising Industrielaan tot aan de kruising Ben van Dijk is zaterdag afgesloten
De Rondweg, vanaf deze kruising Industrielaan tot aan de kruising Ben van Dijk is zaterdag afgesloten Foto: Ad van de Graaf

Plaatsen van het voetgangersviaduct Uden-Noord

Algemeen 1.770 keer gelezen

UDEN | De brugdelen van het voetgangersviaduct Uden-Noord worden zaterdag geplaatst. Tijdens deze werkzaamheden wordt de noordelijke Rondweg, van kruising Ben van Dijk tot aan de kruising Industrielaan, volledig afgesloten. Het autoverkeer wordt tussen 06.00 en 18.00 uur omgeleid. 

In november zijn ter hoogte van de Erphoevenweg, de pijlers van het viaduct al geplaatst. De komende weken worden de op- en afritten van het viaduct verder aangelegd en wordt het gebied rondom het viaduct aangeplant. De verwachting is dat in de tweede week van januari alle werkzaamheden gereed zijn en de voetgangers gebruik kunnen maken van het viaduct. 

Verbinding van centrum en Maashorst
Het viaduct sluit aan op het nieuwe fietspad dat recentelijk is aangelegd langs de noordelijke Rondweg vanaf de kruising Industrielaan en verbind het centrum van Uden met de Maashorst. Het voetgangersviaduct is een van de deelprojecten van de gemeente Uden  in het kader van 'Meer Maashorst' en wordt mede gefinancierd vanuit de investeringsregeling 'Landschappen van Allure' beschikbaar gesteld door de Provincie Noord Brabant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant