Afbeelding

Cursus Moestuinieren IVN Uden

Algemeen 675 keer gelezen

UDEN | Lekker je eigen groenten kweken in je achtertuin of volkstuin. Wie wil dat niet? Maar: wat komt er allemaal bij kijken? En waar moet je aan denken? De cursus Moestuinieren van IVN Uden levert je de nodige handvatten voor het starten van je moestuin.

Je leert stap voor stap hoe je van jouw moestuin een smakelijk paradijsje kunt maken. Je maakt met de hulp van ervaren moestuiniers je eigen tuinplan en je krijgt veel praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases. De cursus bestaat uit een serie van drie bijeenkomsten op de maandagen 21 januari, 18 februari en 11 maart, van 19.30 tot 22.00 in de Groenhoeve, Artillerieweg in Uden. Dit is het derde jaar dat deze cursus wordt gegeven, en met succes. Cursusleider is IVN'er Annemieke van den Ing. Ze is zelf actieve moestuinier en ze wordt geholpen door gastdocenten.

Kosten voor niet- IVN-leden is 15 euro, inclusief koffie, thee en cursusmateriaal. IVN-leden betalen alleen 5 euro voor het materiaal. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ivn.nl/afdeling/uden/activiteiten. Daar vind je het inschrijfformulier. Het aantal plekken is beperkt (maximaal vijftien). Van deze zijn er nu al acht bezet. Wees er dus snel bij. Geen gelegenheid om de cursus te volgen? Je kunt het 'Moestuin doeboek' dat tijdens de cursus gebruikt wordt, bestellen via de IVN-webwinkel. Kijk voor tips op www.ivn.nl/moestuintje. Mocht je de smaak zó te pakken krijgen dat je eigen tuin niet groot genoeg is, dan hebben de Grietenhof en d'n Hof van de Toekomst in Uden nog wel een plekje voor je vrij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant