Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

'Overname Drossaard geeft ons ondernemers een boost'

Zakelijk 2.140 keer gelezen

UDEN | Winkelcentrum Drossaard krijgt komend jaar een metamorfose. Roland de Laak, eigenaar van Jumbo de Laak, heeft het winkelcentrum overgenomen en is nu samen met acht investeerders eigenaar van het gehele winkelcentrum. De ondernemers in het winkelcentrum omarmen de overname.

Frans Knobbout, eigenaar van Slagerij Frans Knobbout, ziet alleen maar kansen dankzij de koop. "Wij als ondernemers in het winkelcentrum krijgen hierdoor een flinke boost", vertelt hij. "Ik zie het als Drossaard 2.0. Dit geeft ons veel nieuwe energie, want ook wij gaan op korte termijn investeren en onze zaak moderniseren." Het pand van de ambachtelijke slager wordt aangepast aan de nieuwe uitstraling van Drossaard. "We zijn samen trots op het winkelcentrum. Drossaard blijft dus gewoon bestaan en nog altijd aan de weg timmeren. Voorlopig zijn jullie nog niet van ons lekkere vlees af!"

Nieuw
De verbouwing van het winkelcentrum begint komend jaar. Drossaard, dat inmiddels al meer dan veertig jaar oud is, krijgt een gehele opknapbeurt. Er komt nieuwe bestrating, alles wordt geschilderd en er wordt geïnvesteerd in de aankleding. Zo komen er door het centrum nieuwe bankjes te staan. De supermarkt van Roland de Laak wordt zelf ook aangepakt. De Laak hoopt dat de verbouwing voor de bouwvak van 2019 klaar is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant