't Handelshuys is bedacht door Benito van Dijk
't Handelshuys is bedacht door Benito van Dijk

Misfits verhuist naar 't Handelshuys

  •   keer gelezen

UDEN | Misfits, jonge Wondernemers en Bijzondernemers verhuist van het Brabantplein naar 't Handelshuys, in de oude ROC de Leijgraaf. "We kwamen met een groep Misfits kijken en zag meteen veel kansen en mogelijkheden."

Vanaf 1 januari verhuist Misfits naar de nieuwe plek. "Daar zullen wij ons als starters loket vestigen en ons actief in zetten, om zo het Misfits gevoel ook daar neer te zetten. Dit zal wat tijd kosten, maar we gaan er samen hard aan werken om dat in 2019 te realiseren." Daarnaast zal Misfits zich als vereniging ook mengen in andere bestaande initiatieven voor ondernemers in Uden, om ook op die manier elkaar te versterken. De Rabobank blijft als partner aangehaakt en zal daarbij helpen.

Misfits
Misfits begon 3 jaar geleden met een droom van Imke de Korte, startende trendwatcher en conceptontwikkelaar, een plek, platform en netwerk voor jonge, startende ondernemers. Dankzij Rabobank Uden Veghel en Gemeente Uden werd deze droom 3 jaar geleden werkelijkheid. Het concept Misfits kreeg steeds meer vorm en Uden leerde het steeds beter kennen. "Nu is het tijd voor de volgende stap, op een nieuwe locatie. Op deze manier kunnen we nóg beter samenwerken, delen en netwerken. We willen startende ondernemers koppelen aan gevestigde ondernemers om op die manier, twee kanten op, energie uit te wisselen.
 

Meer berichten