De kater Bono
De kater Bono

Asieldier van de week: Bono

Human Interest 407 keer gelezen

UDEN | Asieldier van de eerste week van 2019 is Bono. Bono is een knappe kater van 6 jaar oud en is bang voor mensen. Dat is ook de reden dat hij al bijna twee jaar bij ons verblijft. Tijd om hem in het zonnetje te zetten.

Bono zit altijd goed verstopt. We mogen wel in de buurt komen, hij blijft dan rustig zitten, zolang we hem verder niet benaderen. Aaien is nog een brug te ver, maar met wat tijd, geduld en veel liefde komt dit helemaal goed. Voor Bono zoeken we een rustig huisje waar hij op zijn eigen tempo uit zijn schulp mag kruipen. Sociale, rustige kattenvriendjes worden gewaardeerd, daar kan hij zich aan optrekken.

Hokazo Nieuws
Het is de angst van menig baasje: je huisdier is vermist. Naast het doorzoeken van de omgeving is het ook belangrijk om contact op te nemen met de dierenasiels in je regio. Voor Hokazo kun je kijken op de website vermissing.hokazo.nl. Hokazo vermeldt daar binnen twee dagen alle dieren die binnenkomen. Je kan ook de dierenambulance (06 53 70 71 11) en gemeente bellen. Meer tips vind je op amivedi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant