Afbeelding

Voorverkoop ‘Bij Ons in Zélland’

Kunst en cultuur 12 keer gelezen
ZEELAND - In Zeeland staat op 30 en 31 januari en 1 februari staan de ‘Bij Ons In Zélland’-pronkzittingen op het programma. Op de drie dagen vermaken Zeelandse artiesten de toeschouwers met zang, dans, buut en cabaret.

[image=267805]

Op het programma staan weer een hoop namen die garant staan voor een avond vol humor, waaronder Christ-Jan Swiers en Cor Verstegen als tonpraters. Cindy van Dijk en Annette Breimer kruipen weer in de huid van hun Antiliaanse typetjes, Erwin Kremers geeft met Marcel van den Bogaart een vervolg op hun leuke optreden van vorig jaar, De Klokkenluiders stellen de politiek weer aan de kaart en de Dames van de Raad zullen verrassen met een leuk stuk. Annerie van Oort zal samen met Annemiek Griffioen als duo op het podium staan. Ellen Laurenssen-Van Hoof verzorgt de muzikale opening en natuurlijk zijn de Huppelsmouskes, Dansgarde en Raad van 11 ook op het podium present. De presentatie is in handen van Ben van der Walle.
De voorverkoop van kaarten (11 euro per stuk) voor vrijdag 30 en zaterdag 31 januari vindt plaats op zaterdag 10 januari vanaf 11.00 uur bij Herberg D’n Brouwer. De deur is open vanaf 10.00 uur, vol is vol. Kaarten voor zondag 1 februari (uitsluitend voor 65-plussers en mensen met een beperking) zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal voor vijf euro per stuk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant