Afbeelding

Hulp bij belastingaangifte tijdens Belastingcafé in bibliotheek

Algemeen 458 keer gelezen

UDEN | Tijdens de aangifteperiode van 1 maart tot 1 mei organiseert bibliotheek Uden op vier data een belastingcafé in samenwerking met Seniorenbelang Uden en Sociaal Raadslieden - ONS welzijn.

Je vult je belastingformulier zelf digitaal in. Een werkende DigiD is hierbij noodzakelijk. Als je bij het invullen fiscale vragen heeft kunnen de vrijwilligers je op weg helpen.

Het Belastingcafé is op de volgende vier data in bibliotheek Uden: maandag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur, donderdag 21 maart van 09.30 tot 12.00 uur, dinsdag 9 april van 09.30 tot 12.00 uur, maandag 29 april van 09.30 tot 12.00 uur.

Val je binnen de grens van huur- en/of zorgtoeslag dan kun je terecht bij het belastingcafé. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt die nodig zijn voor de aangifte zoals een werkende DigiD. Deze service is bestemd voor particulieren, niet voor ondernemers en alleen voor eenvoudige aangiften. Het belastingcafé Uden is deels op afspraak. Alleen het laatste uur kun je zonder afspraak naar het belastingcafé komen. Wil je je aanmelden voor het belastingcafé? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de bibliotheek via telefoon 0413 26 31 01 of e-mail: uyg@nobb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant