Afbeelding

Tweedehandsmarkt skibazaar Intersport Uden

Zakelijk 105 keer gelezen
UDEN - De Intersport Skibazaar is een markt voor iedereen die gebruikte skikleding, ski’s, snowboards, ski- en snowboardschoenen wil kopen of verkopen. Intersport Superstore Uden biedt een groot deel van de nieuwe collectie tegen heel aantrekkelijke kortingen aan. De Skibazaar vindt plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 januari, in het magazijn aan de Oranjestraat in Uden (achterzijde pand Intersport Superstore).

[image=296712]

Bovendien biedt Intersport Superstore Uden ook een groot deel van de nieuwe collectie tegen heel aantrekkelijke kortingen aan. Speciaal voor de mensen die door de week minder tijd hebben kunt u deze keer dus ook op zondag terecht.

Skibazaar
De skibazaar van Intersport Superstore is inmiddels een begrip in de verre regio. Al heel veel wintersporters hebben op de bazaar hun gebruikte ski’s, snowboards of schoenen op een succesvolle manier kunnen slijten. Ook gebruikte wintersportkleding kan worden aangeboden
Er is een groot aanbod in deze tweedehandskleding. Mensen bepalen zelf de verkoopprijs. Wordt het artikel tijdens de markt verkocht, dan krijgen zij het bedrag vervolgens in tegoedbonnen uitgekeerd. “Je hoeft zelf dus niet achter een kraam te gaan staan. Wij doen de verkoop.”
Kijk voor de voorwaarden nog wel even op www.intersportsuperstore.nl.

Tot 70% korting
Op de Skibazaar zijn ook volop producten te vinden uit het assortiment van Intersport Superstore zelf. Extra voordelig geprijsd uiteraard, zoals een grote collectie nieuwe wintersportkleding voor jong en oud, met kortingen van 50% tot 70%, ski’s en snowboards uit de nieuwe collectie. “Mensen die voordelig ‘inkopen’ willen doen voor hun wintersport, moeten beslist even binnen komen lopen.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant