Afbeelding

Vernieuwd Glazenhuisfeest tijdens carnaval in Markant

Kunst en cultuur 895 keer gelezen

UDEN | Voor de jeugd van 11 tot 16 jaar wordt er op carnavalszaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 maart is er weer een feest georganiseerd in de Evenementenzaal van Markant Uden. Het Glazenhuisfeest is dit jaar in een nieuw en extra feestelijk jasje gestoken. Zo komen er een aantal toffe DJ's langs zoals DJ D en The Viper, KOSI,Tommy IJscobar en Golden Boys.

Terwijl de ouders aan het hossen zijn in de tent, kan de jeugd helemaal los in Markant. Zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 maart ligt de dansvloer klaar, staat het drinken koud en draaien de DJ's de beste platen.

Nieuw
Dit jaar zijn er verschillende toffe DJ's die de beste nummers draaien om iedereen uit zijn dak te laten gaan. Onder het genot van alcoholvrije cocktails geniet iedereen op zaterdag van DJ D en The Viper, op zondag van KOSI en op maandag van Tommy IJscobar en Golden Boys. Om het feestje helemaal compleet te maken zorgt Markant Uden voor gave gadgets.

Informatie
Het Glazenhuisfeest wordt op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 maart georganiseerd in de Evenementenzaal. Het feest start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 00:00 uur duren. De tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant