Afbeelding

Worldbeats met band en DJ's in De Pul

Kunst en cultuur 448 keer gelezen

UDEN | De Pul probeert morgenavond iets compleet nieuws: Worldbeats: wereldse muziek met onder andere de DJ's van Boomshakalak en de Britse/Spaanse band Fumaça Preta.

Worldbeats staat voor buitenlandse, dansbare muziek, waarvan de temperatuur flink moet stijgen. Denk aan Afrikaanse beats, Tropical, Cumbia en Reggae. Zo brengt de band Fumaça Preta elementen van tropicalia, psychedelica, fuzz funk, musique beton, acid house, radiofonische elektronica en talrijke Afrikaanse, Braziliaanse en Latijnse ritmes. Live reist de avontuurlijke band door onverklaard en onverwacht muzikaal terrein maar verliest nooit de rotsvaste psychedelische voodoo-groove die ervoor zorgt dat je mee wordt genomen naar de bestemming: Fiesta.

Naast Fumaça Petra komen ook de DJ's van het regionale collectief Boomshakalak Soundsystem langs. Hen kun je kennen van hun eigen podia op festivals als Festyland, Paaspop en Solar. Ook het Tilburgse duo Roodriks komt nog langs in De Pul tijdens Worldbeats. Zij brengen Afrikaanse geluiden, gecombineerd met rauwe elektronische beats. Een kaartje in de voorverkoop kost 10 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. De show in De Pul begint om 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant