Afbeelding

McDonald's op het Foodcourt heet gasten vanaf vandaag welkom

Algemeen 3.470 keer gelezen

UDEN | McDonald's op het Foodcourt in Uden, naast de A50, is vanaf vandaag geopend. Michael Schakel van McDonald's restaurant Uden Drive, staat te popelen om de eerste gasten welkom te heten: "Ons team is er klaar voor."

Het McDonald's restaurant is een markant gebouw geworden. Het design van het restaurant sluit aan bij het ontwerp van de andere gebouwen op het Foodcourt. Daarnaast is het uitgerust met de laatste duurzaamheidsvoorzieningen. Zo is het restaurant volledig elektrisch. Michael: "Zelfs de friteuses werken niet meer op gas, maar op groene stroom. Het restaurant is ook voorzien van LED-verlichting, watervrije urinoirs en het heeft haar eigen warmtepompen om het gebouw te verwarmen."

Service aan tafel
Binnen biedt het restaurant 179 zitplaatsen. "Dankzij de introductie van Table Service kunnen gasten voortaan aan tafel worden bediend. Ook heeft het restaurant een McCafé, dat koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants aanbiedt."

Openingstijden
McDonald's restaurant Uden Drive is iedere dag geopend van 07.00 tot 00.00 uur. De McDrive is open tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant