In oktober zag de bieb er nog zo uit
In oktober zag de bieb er nog zo uit Foto: Henk Lunenburg

Heropening verbouwde bibliotheek en Kunst & Co

Kunst en cultuur 715 keer gelezen

UDEN | Nieuwe studieplekken met gratis wifi, een intiem podium voor muziek, lezing en debat, een glijbaan naar prentenboeken, een leescafé met koffiebar, en een winkeltje met nieuwe impulsen voor creatieve uitspattingen. Dit alles, en meer, is gerealiseerd tijdens de verbouwing aan het Mondriaanplein 16, waar de bibliotheek en Kunst & Co zijn gevestigd.

In het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart staan er allerlei activiteiten op het programma. Het startsein voor de feestelijkheden wordt gegeven op vrijdag 29 maart, als het college van Burgemeester en Wethouders het gebouw opnieuw opent in het bijzijn van genodigden. Op zaterdag 30 maart is iedereen vanaf 11.00 uur welkom. Er is dan livemuziek door onder meer de Kunst & Co Bigband, dichtkunst door Maarten van den Elzen, Pieke Franssen en Max Klotz en diverse andere activiteiten en optredens.

Zondag
Zondag staat vanaf 13.00 uur in het teken van het gezin met onder andere het Voorleesfeestje, de Creatieve Speelplaats, gedichten schrijven, een speurtocht en het OntdekLab. Tussendoor kan er genoten worden van een kop koffie of versnapering van Brownies & downieS Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant