De opbouw van het festival is al in volle gang
De opbouw van het festival is al in volle gang

Halfvastenfeesten: een line-up die klinkt als een klok

Kunst en cultuur 927 keer gelezen

ZEELAND | De Halfvastenfeesten gelden sinds jaar en dag als dé kick off van het festivalseizoen. De organisatie van het evenement is er in geslaagd om op 5 en 6 april een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Op het affiche prijken ook dit jaar de namen van tientallen spetterende acts.

Bezoekers kunnen genieten van verschillende muziekstijlen: van feestmuziek van Nederlandse artiesten tot house, hardstyle en hardcore van Nederlandse top DJ 's. Zoals ieder jaar is er op iedere avond een hoofdact van een artiest en DJ die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. De afgelopen jaren traden grote namen op, waaronder André Hazes, Jeroen van der Boom, Waylon, Gordon, Ransom, Ran-D en Dyna, maar ook bands als Baby Blue, het Feestteam, Vengaboys en The Originals. Dit jaar zijn onder anderen Snollebollekes, Wolter Kroes, Freddy Moreira, Baby Blue, Childplay, Dave Roelvink, Shirak, John West en de lievelings DJ's van je zusje op het festival te horen en zien.

In september begint voor de organisatie de zoektocht om een line-up samen te stellen, waarbij het zeker is dat het één groot feest wordt. Ieder jaar is het nog gelukt om een knallende line-up te maken én een topper binnen te halen met dé hit van dit moment. "Artiesten treden graag op bij de Halfvastenfeesten omdat het allemaal perfect geregeld is achter de coulisse", aldus de organisatie. "Artiesten zijn gecharmeerd van het festival met een goede uitstraling, lekker geluid en een mooie aankleding."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant