Afbeelding
WIN

Win: combikaarten voor de Halfvastenfeesten in Zeeland

Kunst en cultuur 471 keer gelezen

ZEELAND | De Halfvastenfeesten in Zeeland gelden sinds jaar en dag als dé kick off van het festivalseizoen. De organisatie van het evenement is er in geslaagd om op 5 en 6 april een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Op het affiche prijken ook dit jaar de namen van tientallen spetterende acts. Wil jij combikaarten winnen? Udens Weekblad mag 3x2 kaarten weggeven.

Bezoekers kunnen genieten van verschillende muziekstijlen: van feestmuziek van Nederlandse artiesten tot house, hardstyle en hardcore van Nederlandse top DJ 's. Zoals ieder jaar is er op iedere avond een hoofdact van een artiest en DJ die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dit jaar zijn onder anderen Snollebollekes, Wolter Kroes, Freddy Moreira, Baby Blue, Childplay, Dave Roelvink, Shirak, John West en de lievelings DJ's van je zusje op het festival te horen en zien.

Winnen
Wil je kaarten winnen? Mail dan je naam, telefoonnummer en woonplaats naar redactie@udensweekblad.nl. Vanavond krijgen de winnaars van de kaarten persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant