Bbq-dag bij De Wit Schijndel

Algemeen 1.478 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wanneer de zon weer gaat schijnen gaan overal in Nederland de barbecues aan. Het zorgt voor gezelligheid en lekker eten. Daarom De Wit in Schijndel op 13 april een bbq-dag. Voor de liefhebber van jong tot oud is er op deze dag van alles te beleven en zijn er diverse aanbiedingen.

Op deze dag zijn meer dan vijftien barbecue-merken aanwezig, met daartussen de beste en mooiste barbecues. Zo is Napoleon aanwezig met hun Tuktuk-BBQ en in de Dutch Oven van Camp Chef worden stoofpotjes bereidt. Cobb zal demonstreren hoe snel en veilig hun barbecues zijn, terwijl Traeger hun technische palletbarbecues met een traditionele look presenteren. Ook Bastard is aanwezig met een Volkswagen-busje vol nieuwe kamado barbecues. Geen fan van het grillen? What a Wok bereidt maaltijden in hun wok voor onderweg.

De beste Grillmasters
Weber pakt groots uit met maar liefst zes barbecues onder leiding van TV-kok Jeremy Vermolen, hij zal uitgebreide demonstraties geven en vragen beantwoorden. Ook Outdoorchef is aanwezig. OFYR zet een vuurschaal neer voor een sfeervolle demonstratie. Big Green Egg demonstreert hun bekende barbecues en ze hebben ook gedacht aan de kleintjes; voor hen nemen zij een springkussen mee.

Parkeren
De Wit ontvangt alle barbecueliefhebbers graag op 13 april. De Wit is zoals gewoonlijk geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. De demonstraties vinden plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur. 
Parkeren is gratis en de hond mag mee naar binnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant