Jasper Smit vervangt de verhinderde Kim van Zeben (‘Eendje’). Zij komt in het najaar alsnog
Jasper Smit vervangt de verhinderde Kim van Zeben (‘Eendje’). Zij komt in het najaar alsnog

Theaterspoor sluit seizoen af met kindercabaret

Kunst en cultuur 387 keer gelezen

UDEN | Jasper Smit komt op 17 april naar Eigen Herd met de voorstelling 'Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord rijmt op stoep'. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Ook voor de ouders is er volop te genieten.

Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. En dus zingt Jasper over iedereen moeten zoenen op verjaardagen (getver!). Over doen alsof je slaapt wanneer je vader je 's nachts uit de auto naar bed draagt. En over moeders die hun chocolade voor je verstoppen.

Jasper Smit
Jasper maakt al ruim twintig jaar liedjes voor volwassenen. Hij is winnaar van het Utrechts Cabaret Festival en finalist van het Cameretten Festival. Hij richt nu al zijn energie, blijheid en podiumervaring op een jong publiek. Met een vlijmscherp randje en een enorm hart. Met de liedjes van Jasper mag je meteen meezingen. En je onthoudt ze de rest van je jeugd. En natuurlijk leer je wat er rijmt op 'stoep'. Zoals… soep, en snoep! En YouTube. En hoelahoep.

Informatie
De voorstelling 'Ik heb een heel vies woord geleerd…' staat op woensdag 17 april om 15.00 uur in De Eigen Herd, Rooijsestraat 32 in Uden. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te koop aan de kassa in De Eigen Herd. Reserveren kan via reserveer@theaterspoor.nl of 0413 24 76 84.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant