Afbeelding

Voordelig shoppen bij Intratuin

Algemeen 1.889 keer gelezen

VEGHEL | Intratuin Veghel houdt zaterdag 20 april een kortingsactie voor alle vroege vogels. Iedereen die tussen 08.00 uur en 10.00 uur iets koopt krijgt 20 procent korting. In de middag is er een professionele Weber bbq-demo.

Intratuin Veghel verklaart de lente voor geopend. De bomen worden weer groen, de krokussen breken open en dieren ontwaken uit hun winterslaap. De natuur bruist, bloeit, ontluikt en ontspruit. Het is tijd om buiten lekker aan de slag te gaan. Intratuin Veghel helpt jou op alle fronten om je tuin, terras of balkon lenteklaar te maken.

Profiteren
Zaterdag 20 april krijgen alle klanten tussen 08.00 uur en 10.00 uur bij Intratuin Veghel 20 procent korting op al haar aankopen. Op deze manier kun je extra voordelig profiteren van het uitgebreide assortiment planten, vijverartikelen, barbecues, potterie, gereedschap, sfeerartikelen en de grote collectie van tuinmeubelen.
Kijk voor de voorwaarden op: www.intratuin.nl/veghel.

Weber
Zaterdagmiddag geeft een professionele demonstrateur van het A-merk Weber bij Intratuin Veghel uitleg wat de mogelijkheden zijn en het beste bij je zal passen tijdens een barbecuedemonstratie van 11.00 uur tot 16.00 uur. Naast de vele tips over het makkelijk kolen aanmaken, direct- en indirect bakken, schoonmaken van de barbecue kun je ook een hapje mee eten.
Ook met Tweede Paasdag is Intratuin Veghel geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant