Afbeelding

Raak vet kwijt met Cryolipolyse bij Anti-Ageing Center Dorien

Zakelijk 2.009 keer gelezen

UDEN | Ben jij op zoek naar een effectieve manier om vet kwijt te raken? Denk dan eens na over een Cryolipolyse-behandeling bij Anti-Ageing Center Dorien. Hierbij wordt lichaamsvet verwijderd door middel van het bevriezen van vetcellen.

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen.

Hoe werkt het
Met Cryolipolyse worden er pads op het lichaam geplaatst die de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet afkoelen tot 4 graden. Op deze manier worden vetcellen selectief aangepakt, zonder het omringend weefsel te beschadigen. Cryolipolyse kan op vrijwel alle 'probleemzones' van het lichaam worden ingezet, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Behandeling
Een Cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten. Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van 'down-time'. Je kunt daardoor direct verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. De Cryolipolyse-behandeling is niet pijnlijk. Het enige wat je voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-pads.

Informatie
Kijk voor meer informatie over deze behandeling op de website www.dorien.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant