De mannen van BZB
De mannen van BZB
WIN

Win: kaarten voor het Alle Remmen Los Festival

Kunst en cultuur 1.218 keer gelezen

LOOSBROEK | Het programma van het Alle Remmen Los Festival 2019 in Loosbroek is compleet. Onder anderen BZB, The Dirty Daddies, Bökkers en Tim Akkerman sings The Boss komen langs tijdens het Hemelvaartsweekend op woensdag 29 en donderdag 30 mei. Udens Weekblad mag in samenwerking met het festival 5x2 kaarten weggeven. Hoe? Lees gauw verder.

Alle Remmen Los festival is bijna uitverkocht, ruim 80 procent van de kaarten is al de deur uit. Het festival werd vorig jaar ter ere van het 25-jarige jubileum van BZB georganiseerd tijdens het Hemelvaartsweekend en was toen uitverkocht met 14.000 bezoekers.

Line-up
De volledige line-up van dit jaar bestaat uit The Wetnecks (USA), Old Ni-js, Mooi Wark, Tim Akkerman sings The Boss (Bruce Springsteen), The Dirty Daddies, BZB Oldschool, Jay Walker, Bökkers, Høken met De Heinoos, Bertus Staigerpaip, Johnny Cash by Def Americans, Plork & De Aannemers, Queen by Crazy Little Things, WC Experience, BZB, Les Truttes (B), Rattlesnake Shake, Heavy Hoempa plays Iron Maiden, The Glamrocks, Nirvana by Teen Spirit, House of Rock en Rolling Stones by Urban Jungle.

Camping De Vlaamse Kust
Het terrein aan de Laageindsedijk in Loosbroek wordt omgedoopt tot festivalterrein Gras Erop. Om de feestvreugde te verhogen, kun je grenzend aan het festivalterrein crashen op Camping De Vlaamse Kust, vernoemd naar de gelijknamige BZB track. Geheel in stijl wordt deze ook daadwerkelijk beheerd door onze Vlaamse zuiderburen. Woensdag zijn er overdag optredens van BZB Unplugged, Dr. Feelgood en The Wembley's. Diep in de avond kan er bij het kampvuur genoten worden van Bart & Alex. Donderdag is het overdag de eer aan Meuk en Surrender en sluiten de mannen van Baby Blue het Alle Remmen Los Festival in stijl af bij het kampvuur op Camping De Vlaamse Kust.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.alleremmenlosfestival.nl. Een dagticket op woensdag 29 mei kost 27,50 euro, voor een dagticket voor donderdag 30 mei betaal je 32,50. Twee dagen genieten van de gezelligheid en muziek kost 52,50 euro, wil je ook nog blijven slapen dan betaal je 67,50 euro. Deze prijzen zijn exclusief 2,50 euro servicekosten. Elke dag heb je ook de mogelijkheid om kaartjes te kopen bij de ingang van het festivalterrein, mits de kaarten nog niet uitverkocht zijn. Let op: het festival is 18+.

Winnen
Wil je kaarten winnen? Dat kan! Wij mogen in samenwerking met het festival 5x2 kaarten weggeven. Beantwoord dan deze vraag: 'Voor de hoeveelste keer wordt het Alle Remmen Los Festival georganiseerd?'
Stuur je antwoord naar redactie@udensweekblad.nl en wie weet win je twee kaarten, desgewenst met campingtickets. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant