De lieve poes Daya
De lieve poes Daya

Verlegen Daya wil een eigen plekje

Human Interest 502 keer gelezen

UDEN | We willen deze week graag de nog wat verlegen Daya onder de aandacht brengen. Daya is een poesje met een geschatte geboortedatum van 01-09-2014 en vorig jaar zomer bij Hokazo binnengekomen met kittens.

Haar kroost heeft al een fijn huisje gevonden en het wordt de hoogste tijd voor Daya om ook haar eigen plekje te vinden. Daya heeft de gevolgen van het zware buitenleven aan den lijve ondervonden. Ze kwam bij ons binnen met een oude breuk. Gelukkig is ze helemaal hersteld en heeft ze hier nog nauwelijks last van. Daya verblijft in een pleeggezin en knapt hier zichtbaar van op. Heb je interesse in Daya? Mail dan naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
De pleeggezinnen stromen alweer langzaam vol met jonge kittens, zwangere poezen en Moederpoezen met kittens. Daarom willen we graag een oproep doen om te vragen naar pleeggezinnen. Alles wat je nodig hebt voor de verzorging van de katjes krijg je van het asiel.  Heb jij een aparte ruimte, een rijbewijs/auto, woon je in de buurt en heb jij zin en tijd om ons te helpen met het opvangen van de zwervertjes die het zo hard nodig hebben? Neem dan contact op via admin@hokazo.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant