Asieldier van de week: Nanja de lapjeskat
Asieldier van de week: Nanja de lapjeskat

Lapjeskat Nanja zoekt rustig huisje

Human Interest 579 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Nanja. Nanja is een mooie lapjeskat van ongeveer 6 jaar oud. Ze is stressgevoelig en houdt erg van rust. Als je dit respecteert zal ze makkelijker uit haar schulp kruipen.

Sinds februari zit Nanja in een pleeggezin en ze heeft flink wat stappen gemaakt. Het veilige holletje is omgeruild voor een stoel en ze heeft er geen moeite mee als haar soortgenootjes haar gezelschap houden. Nanja zoekt een rustig huisje zonder kleine kinderen. Een sociaal en rustig soortgenootje kan ze wel waarderen. Met veel geduld en liefde zal ze dan zeker verder uit haar schulp kruipen en de mens gaan vertrouwen. Wil jij haar een huisje bieden? Mail dan snel naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo zit met de handen in het haar. "We krijgen zoveel nestjes kittens binnen (met of zonder moederpoes) en onze pleeggezinnen zitten nu al bomvol. Bij elk nestje moeten we alles op alles zetten om ze onder te brengen in een pleeggezin, want het asiel is geen plek voor deze kwetsbare kittens. Daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe pleeggezinnen." Wil jij helpen? Mail dan naar begeleiding@hokazo.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant